ICT-beheerders opleiding

Beste lezer,

Vanaf komende week ga ik een 2-jarige opleiding volgen voor ICT-beheerder (Expert IT systems and devices) bij LOI.

Dit houdt in dat ik met het chauffeursleven (tijdelijk) zal gaan stoppen en hoop ik een zinvolle bijdrage te gaan leveren aan de veiligheid en ondersteuning van mijn medewerkers die mij als expert nodig hebben achter diverse computers en devices binnen het bedrijf.

Ik kijk er echt naar uit om mijn hart te gaan volgen en een mooie tijd mee te kunnen maken. Alhoewel ik het rijden op een vrachtwagen wel het mooiste vind en het mij het meeste aantrekt. Maar gezien de spelregels bij hét CBR mij geen kansen biedt om op korte termijn achter het stuur te kunnen kruipen van een vrachtwagen of autobus. Dit omdat ik een bepaalde medische achtergrond hebt met psychose, suikerziekte en verhoogde cholesterol.

Ik heb dan ook in de afgelopen anderhalf jaar veel thuis gezeten en vrijwel niets kunnen doen aan/met mijzelf. En was dat noodzakelijk om weer op te kunnen knappen en weer een stabiel leven te vinden. En heb in deze tijd veel levensvragen gehad en hopelijk kunnen beantwoorden en was het ook een tijd van veel experimenteren met de medicatie en het juiste medicijn te vinden om mij er weer bovenop te kunnen helpen.

Qua studie is het een pittige opleiding, en is het een MBO niveau 4 opleiding. Deze studie is goed te combineren naast het werk en wordt zowel klassikaal en thuis gegeven. Ik volg de thuisopleiding bij LOI omdat zij een heel goede werkmethodiek hebben waar je snel kunt leren en is het voor bedrijven heel erg gemakkelijk om een voordelige opleiding te kunnen regelen.

Scroll Up