Categorieën
Hét Citaat

In ieders leven een dikke plus maken

In ieders leven een dikke plus maken is mijn missie. Zie de zonnige kanten van het leven en belicht dat ten volle. Er is al zoveel leed en dat kan alleen maar worden belicht als je daarvoor open staat.

Want hoe vaak komt u de teleurstellingen tegen en desillusies. Of dat je voor een gesloten deur staat die maar niet open wilt gaan. Of dat je gevoel voor tijd tegen werkt omdat je de dag lang vindt duren en daarmee worstelt.

Veelal zijn teleurstellingen en is verdriet ook goede motivator om ruimte te maken voor nieuwe dingen. En is eenzaamheid een belangrijke motivator om maar buiten te gaan en anderen te ontdekken.

Ik zou zeggen, los al je problemen op. En werk heel erg hard aan jezelf om alles op een rij te krijgen. Vaak als je de juiste hulp zoekt kom je ook een heel eind verder en is het geen schande om hulp te vragen aan anderen. Samen lossen we het gewoon op voor zover dat kan.

Door Edward

Self-made-man met veel verstand over administrative zaken en denkt net een beetje meer buiten de gebaande paden | Doet veel dingen met ICT & Twitter | Filosofeert veel voor de vrijspraak van onschuldigen bij Justitie.

Geef een reactie