Categorieën
Rechtspraak

Gevoel voor eigenwaarde behouden

Als je, je gevoel voor eigenwaarde wilt behouden moet je via mijn blog het goed bekijken. En ik heb al zoveel geschreven over detentie en wat daar allemaal niet bijhoort dat je eigenlijk vergeet hoe het is om te denken hoe je daarover nog meer zou kunnen schrijven.

In mijn schadeverzoek heb ik veel geschreven over de omstandigheden die zo schrijnend zijn in Spanje dat je wel voor kunt stellen dat ik daarover wat wilde schrijven aan de Spaanse Koning. En vond met het verzoek dat ik indiende daarmee de rechten ook meer centraal stelde van alle gevangenen binnen Spanje en de EU naast mijn schadevergoeding.

Wat neerkomt op 173 euro per dag en 1211 euro’s per 7 dagen. In elk EU-land waar een schadevergoeding wordt afgewikkeld wordt men te laag uitgekeerd vindt ik.

Welnu heeft de Raad van State in Madrid mijn verzoek verworpen zoals je al eerder kon lezen. En is de zaak zeker niet verloren geweest, want door mijn aangifte heb ik toch correcte cijfers weergeven voor vele anderen.

Door Edward

Self-made-man met veel verstand over administrative zaken en denkt net een beetje meer buiten de gebaande paden | Doet veel dingen met ICT & Twitter | Filosofeert veel voor de vrijspraak van onschuldigen bij Justitie.

Geef een reactie