Categorieën
Gezondheid

Coronavirus

Al met een redelijke tijd ben ik het Coronavirus aan het volgen. Wat in China begon waaide uit naar de rest van deze wereld en werd in no-time nadat de overheid een melding maakte nageleefd. Daarbij maakte ik in het begin op dat de overheid in paniek was en dat het virus de overheid overrompelde […]

Categorieën
Video

Frostpunk

Met Frostpunk bouw je een stad op in een winter barre tijd. Je moet je bewoners laten overleven in koude tijden en is er altijd honger en heb je een gebrek aan resources.

Categorieën
ICT

Nieuwe Computer

Wie vandaag de dag een nieuwe computer wilt aanschaffen moet ver kijken welk systeem hij/zij wilt hebben. Daarbij moet worden gedacht welke applicaties en programma’s wil ik hebben spelen op mijn PC. Ook zijn de moederborden al zover ontwikkeld en kunnen ze een TPM-chip en M.2 kaarten aan. Als u dus een computerkast apart koopt […]

Categorieën
Algemeen

Trots op de mensheid

Als mens mogen we trots zijn op de wereld die we hebben geschapen. Zoveel ontwikkelingen en technologie dat we hebben bedacht en gemaakt worden in alledaagse zaken gebruikt.

Categorieën
Algemeen

Datum en Tijd

Sinds een korte tijd verbaas ik mij in het feit dat iedereen in de wereld meedoet aan de tijd.

Categorieën
Gezondheid

Medicatie

Vandaag schrijf ik mijn verhaal op over mijn schizofrenie op over mijn bevindingen van mijn anti-psychotische medicatie.

Categorieën
Algemeen

Brandweerauto

Afbeelding van een brandweerauto, gemaakt van Lego.

Categorieën
Gezondheid

Leven met Schizofrenie

Ik heb van natura een schizofrene aanleg en dat drukt zich uit in een ziektebeeld. Zoveel stemmen in je hoofd en met Schizofrenie zijn er zoveel beelden in welke vorm en aard. De mijne is paranoïde en dat resulteert in een beeld dat je tot het einde wilt gaan om je gelijk te krijgen. En […]

Categorieën
Hét Citaat

In ieders leven een dikke plus maken

In ieders leven een dikke plus maken is mijn missie. Zie de zonnige kanten van het leven en belicht dat ten volle. Er is al zoveel leed en dat kan alleen maar worden belicht als je daarvoor open staat.

Categorieën
Rechtspraak

Gevoel voor eigenwaarde behouden

Als je, je gevoel voor eigenwaarde wilt behouden moet je via mijn blog het goed bekijken. En ik heb al zoveel geschreven over detentie en wat daar allemaal niet bijhoort dat je eigenlijk vergeet hoe het is om te denken hoe je daarover nog meer zou kunnen schrijven.